Persondata- og handelspolitik

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

www.liseevaldhansen.dk er ejet og drevet af TEKSTPERTEN v. Lise Evald Hansen.

Når du siger ja tak til mit nyhedsbrev, indtaster du kun dit navn og din mail-adresse.

Jeg opbevarer disse personoplysninger sikkert og bruger dem kun til at sende dig tips, gode råd og nyheder omkring kommunikation og sundhed. Du kan til enhver tid vælge at sige nej tak til flere nyhedsbreve. Og – selvfølgelig deler jeg ikke dine oplysninger med nogen.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE

Når du har givet samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve, behandler jeg din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du enten ved at benytte det link, der altid er i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på lise@liseevaldhansen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tips.

DATASIKKERHED

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, nemlig at sende dig tips, gode råd og gode tilbud på mail, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Bemærk, at jeg opbevarer fakturaer i 5 år i henhold til loven.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe) og til håndtering af dine køb (Easyme.dk). Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Derudover bruger jeg MailChimp som databehandler af nyhedsbreve.

BETINGELSER

Mine anbefalinger, råd og tips er givet ud fra mange års arbejde med biologi, mennesker og kommunikation. Jeg ved dog godt, at mennesker er forskellige og kan ikke garantere, at du vil få de samme resultater som andre. Derfor bør du overveje hvad, der vil fungere bedst for dig.

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst hvilke personoplysninger, jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

TEKSTPERTEN v. Lise Evald Hansen
CVR-nr. 29270333
Vængegårdsvej 29, Allindelille
4370 Store Merløse

Tlf: +45 60 68 19 39
E-mail: lise@liseevaldhansen.dk
Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tips og tilbud) vil blive slettet 5 år efter dit køb. Jeg er nemlig forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år i medfør af bogføringsloven.

Hvis du ønsker at slette dit samtykke til behandling af din e-mailadresse, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over den måde, jeg behandler dine personoplysninger på, kan det ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 mail dt@datatilsynet.dk.
Køb af produkter

Rettigheder til alle produkter tilhører TEKSTPERTEN v. Lise Evald Hansen, og det er ikke tilladt at videresende, videresælge eller på anden måde offentliggøre hele eller dele af materialet uden forudgående skriftlig tilladelse. Citat kun ved forudgående skriftlig tilladelse.

Køb af produkter følger markedsføringsloven. Alle priser er i DKK opført eksklusive moms med mindre andet er opført.

Køb af fysiske foredrag, kurser og workshops

Hvis arrangementet bliver aflyst, eller du sender afbud mindre end 28 dage, før det skal findes sted, faktureres med 50 % af beløbet. Arrangementer, der aflyses mindre end 14 dage, før de skal finde sted, faktureres med 100 % af beløbet.

Hvis aflysningen skyldes mig, forsøger jeg i første omgang at finde en ny dato. Hvis det ikke lykkes, returneres 100 % af beløbet.

Har du betalt med betalingskort på nettet, gælder samme betingelser – aflysning skal gøres skriftligt og under samme betingelser som ovenfor.

Køb af personlig sparring
Ved aflysning senere end 24 timer før fakturerer jeg det fulde beløb (eller trækker det på dit klippekort).

Har du betalt med betalingskort på nettet, gælder samme betingelser – aflysning skal gøres skriftligt og under samme betingelser som ovenfor.

Cookies

Ifølge loven har jeg pligt til at oplyse dig om, at www.liseevaldhansen.dk benytter cookies. Det gør jeg, fordi cookies gør din oplevelse af sitet langt bedre. Du finder faktisk ikke nogen sites, der ikke benytter cookies.

Hvis du ikke vil acceptere cookies, er du velkommen til at forlade siden eller slå cookies fra i din browser.

Tak for din interesse for mit arbejde.

Lise Evald Hansen
– kommunikation der skaber relationer