Din personlige kærlighedsmeditation

– heal dine gamle sår med Spirituel BiologiTM

Den måde, vi taler til os selv, har stor indflydelse på vores helbred, vores parforhold og den selvopfattelse, vi giver videre til vores børn. Den betyder også meget, når vi værdisætter os selv på arbejdsmarkedet.

Desværre er mange (især kvinder) ikke særligt kærlige mod sig selv. Heldigvis kan det ændres.

Med “Din personlige kærlighedsmeditation” healer du dine gamle sår og får et mere kærligt forhold til dig selv.

Energi-meditationen når ind i de dele af hjernen, som blev programmeret allerede, da du var foster og lille barn – de dele af hjernen, som ikke tager mod fornuft. Med meditationen kan du ændre dine programmer og overbevisninger og få en mere kærlig indre stemme. På den måde får du et mere kærligt forhold til dig selv.

Med din personlige kærlighedsmeditation hjælper jeg dig på vej til at heale dig selv.

Ja tak, jeg vil gerne heale mine sår

Når du køber “Din personlige kærlighedsmeditation”, får du:

1. En online-session med mig, spirituel biolog Lise Evald Hansen, som er uddannet indenfor kropspsykoterapi, ThetaHealing og METAsundhed. Den booker du selv i kalenderen. Hvis ingen tider passer dig: Send en mail på Lise@liseevaldhansen.dk, så finder vi en tid.

2. Hjælp til at afdække dine gamle sår. Sammen finder vi ind til det i dig, der trænger allermest til kærlighed. Måske er det noget, som du ikke engang er bevidst om – din krop ved det godt.

3. Din helt egen kærlighedsmeditation, som jeg frembringer efter vores session. Jeg laver og indtaler den specielt til dig og de sår, du har brug for at heale. Meditationen ligger online, så du kan høre den hver gang, du har brug for at være mere kærlig mod dig selv.

Køb meditationen her