Sov bedre med Spirituel BiologiTM

Sover du dårligt? Du er ikke alene.

Op imod hver femte dansker sover dårligt i kortere eller længere perioder – og manglende søvn har faktisk store konsekvenser for både livskvalitet og helbred. Sundhedsstyrelsen vurderer, at søvnbesvær koster 750 ekstra dødsfald og 43.100 ekstra hospitalsindlæggelser hvert år. Så det er sund fornuft at sove godt.

Jeg hedder Lise Evald Hansen og er Spirituel Biolog. I dette foredrag går jeg bag om søvnbesvær i et spirituelt biologisk perspektiv ved at behandle søvn fra 3 vinkler – krop, sind og ånd – og koble moderne naturvidenskab med ældgammel visdom og åndsvidenskab.

Sov bedre med Spirituel BiologiTM – foredrag online

(Det er første gang, jeg har brugt dette system, og af en eller anden grund viser videoen ikke mig men et ikon. Du går dog ikke glip af meget, for jeg brugte ikke illustrationer. Brug videoen som en lydfil og spol frem til omkring 17:00, hvor det egentlige foredrag begynder).

Vil du have min hjælp?

Her kan du læse om mit kommende online-produkt “Sov bedre med Spirituel BiologiTM”, som hjælper dig med at hjælpe kroppen til at slappe af og få den vigtige søvn.

Du kan også booke mig til en online-session, hvor vi sammen finde ind bag dit søvnbesvær og arbejder med det ved hjælp af mine Spirituel Biologiske metoder. Indtil videre sker booking via Lise@LiseEvaldHansen.dk